Kreds 4 – Kunstig intelligens i kommunerne

Temamødet omhandler brugen af kunstig intelligens i kommunerne og deling af aktuelle erfaringer bl.a. med afsæt i Viborg Kommunes erfaringer på området. Derudover planlægges med eksterne oplæg om emnet fra kommunernes udviklingscenter, Komponent.

Tema: Kunstig Intelligens

der serveres morgenbrød kl. 9 og frokost ca. kl. 12

Program: 

Kl. 9-10.50: Generativ kunstig intelligens i en kommunal hverdag

Programpunktet bliver faciliteret af Theis Rubinke Sørensen fra Komponent, der har bred erfaring med generativ kunstig intelligens i en kommunal kontekst. Theis har holdt oplæg og temadage i kommuner landet over med både medarbejdere, chefer, direktører og politikere. Theis er særligt optaget af den praktiske brug af generativ kunstig intelligens i kommunerne.

Det hele vil foregå med plads til praktiske øvelser og mulighed for at prøve det af på egen krop/computer, så medbring gerne en computer og opret dig evt. på ChatGPT eller Copilot på forhånd, hvis du ikke er oprettet (ellers tager det 1 minut på dagen).

Kl. 10.50-11.00: Pause

Kl. 11-12: Aktuelle praksis-erfaringer fra Viborg Kommune med brugen af kunstig intelligens i organisationen

Økonomichef Jørgen Bach fra Viborg Kommune vil sammen kollegaer fra Viborg under dette punkt dele Viborg Kommunes første erfaringer med brugen af kunstig intelligens i organisationen.

Tilmeldingsfrist: 17. maj 2024
fredag 31. maj 2024
fredag 31. maj 2024
09.00
 – 13.00
Silkeborg medborgerhus, Bindslevs Plads 5
8600
Silkeborg
Logo-OEDF